Clicant la imatge + F11 es veu més gran. Els arxius raw es revelen amb lightroom :-)

dilluns, 26 de gener del 2015

Est oest.


Aquest és el cel que hi havia mirant cap als dos punts cardinals oposats. Una cosa que he après és quan estic concentrat en un enquadrament concret, mirar el que està passant a la meva esquena i no és per desconfiança, algunes vegades hi ha una bona fotografia. Ah! dir-vos que es va fer al desembre a les closes de Sant Joan dels Erms, municipi de Peralada. 



8 comentaris:

  1. La primera és molt més espectacular. Jo faig el mateix quan vaig a fer les primeres llums. Fotografio els cims roigs, i després quan surt el sol faig la foto amb el cel estelat. Es pot fer de tot he he. Una abraçada.

    ResponElimina
  2. Brutal el cielo de la primera. Un abrazo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Durante unas semanas hemos tenido unos cielos de primera. Un abrazo

      Elimina
  3. Quin luxe de cels... tot i la fred, em quedo amb l'hivern pels seus cels. A més, a l'estiu, depenent on vagis, millor mirar l'esquena... i no precisament pels cels.
    Per cert, estic preparant una entrada que em sembla que t'agradarà, per un tema que vàrem estar parlant allà dalt del Moixer... segurament serà la propera.
    Salut!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Miquel, per mi la pitjor època de l,any és l,estiu, tinc una bona colla de motius per pensar.ho, tot i que també té algunes coses bones ;-)
      Estaré atent al teu post. Una abraçada

      Elimina