Clicant la imatge + F11 es veu més gran. Els arxius raw es revelen amb lightroom :-)

dissabte, 29 de juny del 2013

Mediterràniament


Quan ens apropem a l’estiu cada cop es fa més difícil el trobar bones llums per practicar la fotografia.  Per captar alguna cosa, has de gratar en horaris intempestius, i més, en aquesta època en que hi ha tantes hores de llum.  
Aquest divendres he anat a prop de Colera. No tenia res clar, bufava la tramuntana (moderada) i el cel no aportava gran cosa però,  el més important de tot es que tenia ganes de fotografiar. Finalment he optat per captar el dinamisme del mar, estic segur que ha estat per la bona influència de l’excel·lent  fotògraf en  Jose Fernández.
Vaig aprofitar un xic de mar de fons que ens deixava la tramuntana i, amb l’anar i venir de l’aigua dins d’aquesta escletxa. Configuració de la càmera a 1 segon la velocitat d’obturació, el diafragma a f6,3, l’ISO baix  a 100 i l’onze mm de focal.  Espero que us agradi.

4 comentaris:

  1. Gracias Jose. La verdad que hay días en que cuesta un poco sacarle el jugo, pero..."quien la persigue, la consigue" ;-)

    ResponElimina
  2. Molt correcta. Hi ha dies en que és complicat treure alguna cosa de profit. Tornar a casa amb alguna foto vàlida ja és tot un èxit.
    Salut :-)

    ResponElimina
    Respostes
    1. El que és inprescindible és tenir ganes. no? Una abraçada i gràcies per pasar-te

      Elimina