Clicant la imatge + F11 es veu més gran. Els arxius raw es revelen amb lightroom :-)

dimarts, 4 de juny del 2013

Marines.



Sembla que el temps vulgui arreglar-se, si és així, a partir d’ara els caps de setmana intentaré sortir una nit a mar a navegar i fer nit per aquestes cales del Cap de Creus, si es pot complir aquest desig i les nits acompanyen, us aniré mostrant fotos d’aquests racons amagats del CdC.
Per poder fer-ho, és molt senzill, econòmic, saludable i ecològic, cal tenir un caiac (també es poden llogar), a partir d’aquest fet se’ns obre tot un món de possibilitats de descobrir el mar des d’una perspectiva privilegiada.

Us deixo dues foto fetes amb la Julià O. ara fa dos anys, es van fer al municipi de Colera un cap vespre de lluna plena.

6 comentaris:

  1. Quin parell d'imatges!

    Me'n vaig al racó de plorar... d'enveja, snifff

    ResponElimina
    Respostes
    1. El Cap de Creus té pocs llocs on trobar roques dins l'aigua i que sigui relativament accesible. Aquest és un d'aquests llocs que pots anar-hi a peu. Gràcie per passar-te.

      Elimina
  2. Respostes
    1. Gràcies, Esther.
      Són fetes al mateix lloc i amb una diferència de molt pocs minuts i ben diferents a la vegada.

      Elimina
  3. Són molt guapes les dues i molt originals, unes marines molt diferents al que estem acostumats.
    Salut!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies per comentar, Jordi.
      Fa uns anys ni m'hagués plantejat posar un element artificial dins d'un paisatge natural, ara moltes vegades tinc la necessitat de fer-ho o trobo que m'hi falta alguna cosa. El que segueixo odiant són les línies elèctriques ;-)

      Elimina