Clicant la imatge + F11 es veu més gran. Els arxius raw es revelen amb lightroom :-)

dimarts, 10 de juliol del 2018

La dessecació



L'estiu és un dels moments més crítics per la majoria d'éssers lligats a l'aigua, al menys en el clima mediterrani, la manca d'aigua, l'excés d'insolació, les temperatures altes, l'elevat nivell de transpiració, fa que s'hagi d'entrar en una situació de letargia estival i)o que es lluiti per apaivagar aquestes dures condicions ambientals.
A nivell fotogràfic la baixada del nivell de l'aigua als estany deixa unes imatges  de intens cromatisme i boniques textures.  

4 comentaris:

  1. Un punt de vista espectacular, suposo que tu que coneixes molts racons de l'Empordà ja t'hauras fet un planning mental de tot allò que vols fer durant les diferents estacions i que encara no s'ha fotografiat.
    Veig una molt bona evolució amb el dron amb una clara intencionalitat geomètrica i sobretot en aquest cas pictòrica i/o de contrastos.
    També t'haig de dir que ets un fotògraf prolífic! A la que fa 4 dies que no entro ja tinc un fotimer d'entrades per gaudir-ne ;)

    ResponElimina
    Respostes
    1. De fet hi ha una mica de intencionalitat però, realment fins que no ho veus, no fas el clic, em costa una mica haver de treballar o millor dit, de composar a partir d'una pantalla de mòbil. spero acostumar-mi. Una abraçada i gràcies per passar-te per aquest blog

      Elimina
  2. Una època dura pels organismes, però també molt necessària. A ecologia, els mateixos investigadors que havien treballat en aquestes llacunes, ens explicaven que durant aquesta fase sense aigua el vent s'enduia bona part dels nutrients acumulats als fangs, evitant així l'eutrofització de les llacunes i "renovant" l'ecosistema per al proper cicle d'inundació.

    La foto molt guapa, ja veig que li treus profit a la nova joguina ;-)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies per la teva interessant aportació, Miquel. Hemd e popularitzar l'ecologia, cal fer molta pedagogia.
      Doncs la joguina és un bon canvi de registre, millor dit, de prespectiva. Una abraçada

      Elimina