Clicant la imatge + F11 es veu més gran. Els arxius raw es revelen amb lightroom :-)

dilluns, 30 de juliol del 2018

Sense preses



Des de feia uns anys que amb l'arribada de l'estiu organitzava uns concursos per endevinar racons de la costa o per identificar la seva fauna marina. Aquest any no ho he fet i em dol però, he de dir que m'he alliberat d'un treball de moltes hores que m'obligava a fer recerca fotogràfica i preparar les entrades perquè tot estès a punt sota el calendari previst.
El que he perdut és el contacte amb els participants que feien també el seu esforç per aprendre tots plegats a conèixer i estimar la nostra costa i, el que he guanyat, és el temps per anar a gaudir i fotografiar sense pressió les riqueses del nostre fons marí a partir d'aquest estiu.

3 comentaris:

  1. Uix, ets submarinista (d'ampolla) i fas fotografia submarina? No conexia aquesta faceta teva, perquè suposo que una compacta submarina amb només el braç enfonsat a l'aigua no seu ser aquesta foto...

    Una espècie preciosa aquesta que ens mostres. Suposo que els colors no són signe de perillositat sino ja ho hauries advertit.

    ResponElimina
    Respostes
    1. No Daniel és feta amb apnea o com ara es diu snorkel, i si la foto és feta amb una compacta. No calen grans equips, arran d'aigua tenim tresors de primera categoria.

      Elimina
  2. Amb lo que havia estudiat jo aquest any ja, jaaa, jaaaaaa!
    No et preocupis noi, a disfrutar que son 4 dies!
    Ens seguirem "veient" pel blog.
    Passa un bon estiu i molt guapa la foto. A veure si aquest any en puc fer una com aquesta!
    Una abraçada

    ResponElimina