Clicant la imatge + F11 es veu més gran. Els arxius raw es revelen amb lightroom :-)

divendres, 18 de maig del 2018

Tavertet


Aprofitant una escapada familiar pel Cabrerès vaig enganyar als meus per anar a veure la posta de sol sobre el pantà de Sau, va ser fàcil.
Aquest és un lloc de peregrinatge fotogràfic, la majoria de imatges que circulen d'aquest lloc i que són delicioses, es fan al matí. Aquest és el moment en que les boires solen estar per sota del penya-segat i apareixen moltes possibilitats compositives i de captar moments onírics. Per part nostra va ser una tarda com a mínim amb núvols que tot just es van obrir en la línea de l'horitzó per ser tenyits de llum càlida per uns pocs minuts.

2 comentaris:

  1. Per a que vegis, Eduard, la valentia té premi. De ben segur que era una tarda a on els nuvols no et devien fer pensar que poguessis obtenir aquesta oportunitat i mira, la vas obtenir.

    La fotografia té un percentatge molt alt de planificació però no és mensy cert que també de sort i de valentia per anar tot i la possiblitat de no portar-te cap "tresor fotogràfic" cap a casa però si no hi haguessis anat, no l'haguessis pogut fer.

    Salut!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies, Dani. De fet quasi sempre que surts alguna cosa fas, la natura és molt agraida. Una abraçada

      Elimina