Clicant la imatge + F11 es veu més gran. Els arxius raw es revelen amb lightroom :-)

dimarts, 21 de març del 2017

Un llac sobre el mar





Per donar un ordre de magnitud d'aquest penya-segat i la força del mar podeu veure marcat en Pepet en ple treball d'alt risc :-) 





És obvi que els llacs estan sobre el nivell del mar però, veure un llac arran d'un penya-segat i vessant les seves aigües a l'oceà, no és gaire comú. Per arribar-hi cal fer una petita caminada de poc més d'un hora per un corriol de pendent molt suau i apte per a tot els públics. Vaja! que és un camí del colesterol
Nosaltres vam escollir un dia que la previsió era d'ennuvolat però sense pluja i que al final va ser un dia lluminós, fins i tot massa a l'hora de que hi vam arribar en que la llum era molt dura.  També hi afegeixo unes imatges fetes al llac d'altres dies i des d'una altra ubicació. 

6 comentaris:

  1. Com van dir uns amics nostres: "un lloc on sentir-se molt petit". I una de les espinetes del viatge, no haver pogut tornar amb una llum menys dura. Potser caldrà tornar-hi i posar remei. La collita de fotos guapes que has portat és tremenda, Eduard.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si que vàrem fallar en no tornar-hi però, es clar! haviem d'anar a Saksun!!! ;-)
      Gràcies, Pepet

      Elimina
  2. No veu anar-hi gaire aviat, pel que veig. Una passada aquests indrets del nord.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tot i que era tard el lloc estava amb les condicions que tu domines, el terra era glaçat i estar a la vora d'un penya-segat com aquell feia molt de "ginye", a mi em tremolaven les cames :-)

      Elimina
  3. Jo el vaig fotografiar des del mateix lloc l'any passat sota la pluja i núvol i no creguis que era massa millor!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Un lloc molt complicat..., però podriem dir que no et deixa "indiferent". Gràcies per la visita ;-)

      Elimina