Clicant la imatge + F11 es veu més gran. Els arxius raw es revelen amb lightroom :-)

dijous, 30 de març del 2017

No marxis encara!


Quan estàs fent una passejada amb la càmera i comença a fer-se fosc, no marxis, queda't i observa la llum com es va extingint i com alguns colors, càlids (grocs, vermells i taronges) i freds (blaus bàsicament) van variant els tons, agafa la càmera, posa-la en un trespeus, enquadra, i comença a configurar-la per captar aquestes llums que ens regala la vesprada. 

6 comentaris:

  1. Aquest cotonet vermell no té preu. Jo sortia a fer les concorregudes postes de Sol amb un amic i sempre em deia el mateix: la gent marxa quan comença el millor

    ResponElimina
    Respostes
    1. "Concorregudes postes de Sol eivissenques" és el que volia dir. Hi ha vegades que sembla un circ. Tot just post el Sol la gent comença a desfilar, llavors acaba l'hora del turísta i comença la del fotògraf :-)

      Elimina
    2. Exactament, el més m,agrada és veure com s,extengeix la llum, això quan teniem que fer les fotos amb película em feia molta ràbia, no sabia com fer.ho per captar aquella llum i tampoc tenia la pasta per cremar els rodets. Una abraçada

      Elimina
  2. Esperar la foscor total i veure com canvien els tons és una experiència ben relaxant... a o ser que t'adonis que estas a uns centenars de metres de la millor ubicació, cosa que passa gairebé sempre. Com diuen, la fotografia de paisatge és relaxant... un cop estàs a casa veient les fotos :-)

    ResponElimina
    Respostes
    1. El tempa passa que no te,n adones en absolut. Una abraçada, Miquel

      Elimina