Clicant la imatge + F11 es veu més gran. Els arxius raw es revelen amb lightroom :-)

dilluns, 27 de març del 2017

Fora pistes













Quan es va a visitar un territori nou sempre t'emportes alguna sorpresa, cal veure els llocs més coneguts però, si has fet una mica de recerca alguna cosa descobreixes, amb l'amic Pepet havíem parlat de perdre'ns per aquesta vall que avui us presento i que havíem descobert furgant per internet. No té res de l'altre món però, compleix alguns requisits indispensables perquè sigui possiblement el lloc que perduri en el meu record d'una forma especial, suposo que hi té a veure la morfologia abrupta i aïllada del indret, la meteorologia dura que hi vam experimentar, la llum que hi havia i, aquella estona en que tots els sentits van anar registrant aquests paràmetres i que faran que quedin en el record personal i intransferible. 

6 comentaris:

  1. Un indret impresionant , aquestes llums son espectaculars .

    ResponElimina
    Respostes
    1. Imagina,t el cel ple de núvols foscos, ullades de sol, neu graniçada empesa per un fort vent contra les galtes, el mar brau tenyit de blaus increibles Una passada!

      Elimina
  2. Doncs això un lloc allunyat de les zones "més turístiques" però amb un encant increïble. Molt ben il·lustrat, sí senyor :-)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Veritablement m,encantaria poder passar tot un hivern en un d,aquells masos de la carretera dels skaters :-)

      Elimina
  3. M'encanten aquests paisatges solitaris i salvatges, i trobo que n'has sabut captar molt bé l'essència.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Aquest lloc amb la seva orientació a sw és increïblement bonic, segur que t,encantaria ia sobre hi tens les aurores! :-)

      Elimina