Clicant la imatge + F11 es veu més gran. Els arxius raw es revelen amb lightroom :-)

dimarts, 17 de febrer del 2015

Buscant el detall I



Vaig pujar a l'Albera amb l'esperança de trobar-me el riu ben glaçat però no va ser així, veient el panorama que hi havia vaig optar per desenfundar el 70-200mm i anar a buscar el detall. Avui us presento algunes imatges fetes d'aquella primera sessió d'un divendres a la tarda. Vaig començar amb diafragmes tancats i velocitats al voltant d'un segon i vaig finalitzar amb exposicions de mig minut i sensibilitat de 320 ISO.
La finalitat d'aquesta sessió era de realçar l'efecte brillant dels cristalls de gel i "transformar-los" en joies naturals,  no sé si al final més que joies ha estat una mostra de bijuteria barata :-) 
Les dos de sobre són fetes amb velocitats més baixes a l'inici de la sessió i les dues de sota són fetes a la penombra. 


11 comentaris:

  1. El 70-200 és un dels objectius que mès trobo a faltar a la meva motxila. Algú dia hi estarà, però per ara em quedo sense poder fer aquets detalls. Em quedo amb les dos últimes, apart de per la composició per la temperatura de color freda. Una abraçada.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Fa molts de dies que em n dius que vols un 70-200 mm crec que he de venir i deixar- te el meu. Hem de quedar, no? ;-)

      Elimina
    2. Quan vulguis, ja saps on soc. És que jo soc de sortir poc :-D

      Elimina
  2. Muy guapos los detalles con una magnífica nitidez gracias a la larga exposición del agua en movimiento, un abrazo Eduard.

    ResponElimina
    Respostes
    1. En la tercera imagen tenía un hoja undida en el agua que no se veía pero con la larga expoxición ha quedado retratada ;-)

      Elimina
  3. Edu, m'agrada moltíssim la última fotografia! Joia trobada !

    ResponElimina
  4. Bonics detalls.
    M'agraden la primera i la tercera joia.
    Salutacions

    ResponElimina