Clicant la imatge + F11 es veu més gran. Els arxius raw es revelen amb lightroom :-)

divendres, 13 de febrer de 2015

Requesens


Feia dies que tenia aquesta imatge al cap, volia fotografiar el castell de Requesens amb el bosc nevat, la rufa com a boina del Puig Neulòs i, a poder ser, que un raig de sol il·luminés el castell. El dia que vaig preveure que es podrien donar totes aquestes condicions, vaig sortir de casa per dirigir-me cap al lloc pensat. Tot i estar el cel tapat, hi havia dues escletxes de cel molt fines just en el punt que el sol s'havia de pondré, i un és optimista de mena però, i sempre hi ha un però, el que soc és un mal calculador. Vaig arribar al punt amb el temps massa just per prepara l'equip. Com us he dit hi havia una fina escletxa per on havia de fer l'ullada l'astre rei i això, també volia dir que la il·luminació duraria segons, tal dit, tal fet. Va ser una imatge feta sota un estrès brutal, les fotos 2 i 3 van ser fetes en automàtic perquè veia que no hi havia temps per montar el tele i configurar en manual. La primera va ser la darrera imatge que vaig fer en manual i a pols, la tramuntana bufava a més de vuitanta quilòmetres per hora. Vaig haver de improvisar posant de trespeus el meu cos, eixarrancat de cames i amb el cos sobre el capó del cotxe, els colzes ben oberts i sense respirar, esperant que la ràfega de vent baixes per disparar la càmera, tot un poema. Després d'aquell clic la llum màgica va desaparèixer :-( 5 comentaris:

 1. Bones Eduard!

  Què volies fotografiar el Castell de Requesens nevat?


  jajaja, dimarts a la tarda i dimecres passat pintava que semblava que hagués de nevar (de fet ho va fer a la Catalunya central) y yo vaig anar fins a Cantallops a veure si valia la pena arribar fisna Requesens... però no, no estava enfarinat.... (i ja no vaig pujar).

  M'agraden molt la 2ª i la 3ª imatge per la magnífica llum sutil que l'ilumina. De fet mirant-les en gros (100% recomanat, ja que les miniatures no permeten apreciar-ho bé) em quedo amb la última de totes i el seu enquadrament ;)

  Em sembla que els dos vam tenir una idea similar sense parlar-nos... ;)

  ResponElimina
  Respostes
  1. Gràcies Dani, ja veig que també estas molt atent a la meteo local ;-) El que busco és una imatge semblant a la primera..., darrers ratjos solars, nuvolades i el castell. Hauré de tornar-hi! :-) Una abraçada

   Elimina
 2. Escolta nen, que fer fotos en automatic no és cap tragèdia!!! entre no tenir-les o fer-les aixins... a més, l'autompatic no enquadra...

  ResponElimina
  Respostes
  1. Sempre m'arrenques un somriure amb els teus comenatris :-) Una abraçada, Susssss

   Elimina