Clicant la imatge + F11 es veu més gran. Els arxius raw es revelen amb lightroom :-)

dilluns, 24 de març del 2014

Monegros II






Una de les formacions geològiques més típiques dels Monegros són el “torrollones” o també anomenats “tozales”. La seva bellesa és captivadora i fa molt aconsellable anar a veure’ls a primera hora del matí o darrera de la tarda, moment en que el sol incideix sobre aquestes parets i s’engalanen amb una paleta de colors molt rica, grocs, taronges, vermells grisos, etc. Us aconsellaria que anéssiu a veure els que hi ha a la “Gabarda” o féssiu la ruta de “Jubierre”. Avui us deixo una mostra d’algunes d’aquestes formacions ubicades a la ruta de “Jubierre”. 

6 comentaris:

  1. Ostres!!. És estrany que aquest indret no sigui famós. Bé sembla que valgui la pena fer una visita, encara que sigui diürna.
    La composició tercera i primera són les que més m'agraden. A veure què opina la resta.
    Salutacions

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Joan Carles. Amb llum crepuscular els colors de la terra són molt potents.

      Elimina
  2. Muy buena serie Eduard, la iluminación está en todas perfecta para mi gusto. Un abrazo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Estuve con un compañero que es de la "escuela" de la no iluminación en la fotografia del paisaje nocturno. Finalmente lo que hice fué suavizarla. Gracias por pasar. Eduard

      Elimina
  3. La veritat és que el lloc és una passada. Molt ben treballats els enquadraments i la il·luminació. Poder hauries de canviar el nom del bloc per: Fotografia nocturna de los Monegros ;-)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Les entrades de Monegros són una excepció. Gracies per la visita

      Elimina