Clicant la imatge + F11 es veu més gran. Els arxius raw es revelen amb lightroom :-)

divendres, 7 de març de 2014

Canvi de plansQui més qui menys s’organitza el dia el millor que pot però, quan estàs “pillat” per la cacera de la llum, has de tenir la capacitat per poder canviar en un instant aquesta planificació. Si ho fas, pots arribar a acaronar la felicitat.
El dia que vaig capturar aquestes imatges, sortia de casa i me’n vaig adonar que hi havia una probabilitat alta de que es produïssin llums excepcionals, aleshores vaig anar ràpidament a buscar un bon lloc per situar-me, malauradament no tenia temps d’arribar on volia i vaig activar un pla B, tot i aquest “contratemps” a l’acabar l’espectacle, les endorfines fluïen lliurement pel corrent sanguini J

13 comentaris:

 1. Bueno; no siempre salen las cosas como nosotros queremos pero a veces la improvisación tiene sus frutos como te ha pasado a ti Eduard con estas tomas, me gustan mucho las tres pero en este caso me quedo con la segunda, ese "pasillo" de agua nos lleva hasta la roca del fondo, un abrazo compi.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Gracias Seva. Celebro que te guste la segunda, En mi caso estoy entre esta y la tercera. Un abrazo

   Elimina
 2. La meva elecció coincideix amb la del company seva. Em sembla que l'ull recorre la imatge del primer pla cap al fons sense distraccions. Per demanar que no quedi així que si la roca del fons tingués una mica de detall, ja seria de traca i mocador.
  Salut

  ResponElimina
  Respostes
  1. Afegeixo una cosa: molt bona aquesta "cintura" fotogràfica per saber improvisar davant els plans prefixats.

   Elimina
  2. Moltes gràcies Joan Carles. Agraeixo moltíssim aquest comentaris que ajuden a crèixer. Ja estic de tornada a veure si puc mostrar-vos aviat alguna cosa!

   Elimina
 3. Pues si Eduard; esta echa con filtro ND de 10 pasos y 20 seg. de exposición, un saludo compañero.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Muchas gracias Seva. A mi me quedan con unas dominantes magenta muy fuertes :-(

   Elimina
 4. Bonessssssssss
  Jo em quedo la segona també. Això sembla un concurs que he vist por ahi, que tothom coincideix, jeje...

  ResponElimina
 5. Doncs.. qüestió de gustos, eh? Però a mi no em convenç la vertical en aquest cas. La trobo massa tancada, talla alhora la roca de la dreta i també el núvol. Per mi, la tercera, tot i que m'hi falta una mica de primer pla (un conill mort, per exemple :-))

  ResponElimina
 6. Sovint el pla B és més important que el pla A.
  Ben buscat i ben aprofitat el moment, sí senyor

  ResponElimina
  Respostes
  1. Gràcies Pepet, celebro que t'hagin agradat. Una abraçada

   Elimina