Clicant la imatge + F11 es veu més gran. Els arxius raw es revelen amb lightroom :-)

divendres, 28 de març del 2014

Foc a l’Empordà


Què l’Empordà és terra de grans incendis forestals no cal dir-ho però, si que cal especificar de quina tipologia d’incendis estem parlant, perquè n’hi ha que són al cel. La tramuntana és l’atiadora dels grans focs forestals, però també és la responsable de que desprès de les tempestes quedin uns cels del tot especials.
Aquesta foto va ser feta el dissabte passat. Just abans del crepuscle, un petit nucli de tempestes va escombrar la plana i tot darrera va entrar la tramuntana o com diuen a Port de la Selva “ el general Blanch”. Estàvem fent una calçotada que la tempesta va dissoldre i amb la cua d'un calçot penjant per la boca vaig córrer a buscar un lloc per poder fer aquesta foto, la llum va durar molt pocs instants (exactament 5 minuts). 

6 comentaris:

  1. Ostras vaya cielo. Preciosa Eduard, un abrazo

    ResponElimina
  2. Amb cels com aquest, no calen grans primers plans
    Salut!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Realment va ser una foto feta de pressa i corrent i amb el pp pla més "potent" que tenia a ma ;-) Gràcies per la visita, Jordi

      Elimina
  3. Renoi, quina passada de cel!. Meravellós.
    Salut

    ResponElimina
    Respostes
    1. Molta sort Joan Carles i estar atents amb el cap enlaire, d'aquesta manera pots veure la migració de les aus que en aquesta època és espectacualr i els cels tan guapos que tenim ;-)

      Elimina