Clicant la imatge + F11 es veu més gran. Els arxius raw es revelen amb lightroom :-)

divendres, 21 de març del 2014

2n Premi de fotografia


L’ajuntament de Figueres ha organitzat un concurs de fotografia per homenatjar a l’estimat meteoròleg local Sr. Ferran Pou.
Hi hagut quatre categories, “Fenòmens meteorològics”, “Tramuntana” i, en la de “ meteorologia, aigua i territori” he tingut la sort de que m’hagin donat un segon premi, la qual cosa em satisfà molt. Ah! i una quarta categoria pels "instagramers". Al concurs s’hi han presentat més de vuit-centes obres (+ de 500 en instagramers), una selecció de les finalistes i premiades queden exposades a la Cate de Figueres durant els propers dies. 
Aquesta imatge es va fer pel pont de "Tots Sants", havia passat el mes d'octubre i no havia caigut ni una gota, quan és el mes més plujós de l'any. El lloc és la resclosa de La Farga a Maçanet de Cabrenys. Vaig aprofitar la darrera hora de penombra per fer una llarga exposició i aconseguir l'efecte seda de l'aigua, recurs que sempre resulta molt atractiu visualment.

6 comentaris:

  1. Respostes
    1. Moltes gràcies Esther. Suposo que has d'estar molt ocupada però deixe'm dir-te que trobo a faltar el teu blog. Una abraçada

      Elimina
    2. Gràcies això m'anima.
      Estic en un periòde de reflexió.
      Abraçada.

      Elimina
    3. Ja veuràs com amb l'arribada de la primavera esclatarà la inspiració i les ganes de fotografiar ;-)

      Elimina