Clicant la imatge + F11 es veu més gran. Els arxius raw es revelen amb lightroom :-)

dilluns, 16 de desembre del 2013

El més fotografiat.



Aquest núvol va aparèixer un capvespre d’aquest mes de novembre, s’estenia per bona part del Pirineu oriental d’un forma espectacular. Es va fer famós fins al punt que en el telenotícies van aparèixer multitud de fotos fetes des de diverses comarques. Fa gràcia veure aquest deliri que tenim per capturar la bellesa del paisatge i compartir-ho, això com a mínim és un signe de salut col·lectiva.  No us sembla?
Us mostro dos moments de la seva vida, un és des del bell mig de l’estany de Castelló, en que es veu el vent que el generava, i l’altre, quan va perdre el color abans de fer-se fosc.

6 comentaris:

  1. Jo vaig veure aquelles fotos del telenotícies :-)
    Un núvol d'aquells amb suficient personalitat com per justificar la foto per sí mateix.
    Ben captat

    ResponElimina
    Respostes
    1. Aquell núvol em va fer treure la càmera, encara que era un dia d'aquells que l'impacta del vent fred m'havia desmotivat des del punt de vista fotogràfic ;-) Gràcies per la visita

      Elimina
  2. Uauu que bonic si,si,si es veu que feia vent i no sembla que fos un vent suau.
    Bonics colors!
    Cel rogent....

    ResponElimina
    Respostes
    1. La primera imatge falla una mica la composició però, volia que la superfície de l'aigua quedes patent per veure l'efecte del vent impenitent. Vaig haver de clavar el trespeus al fang per evitar el fimbreig . Gràcies pel comentari

      Elimina
  3. ... no encuentro el botón de me gusta !!! ;-)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Carlos, como vas encontrar nada con tanta agua y tanta paret. Ya ves que he hecho una migración hivernal hacia el blog de fotografia ;-) Gràcias por pasarte , compañero!

      Elimina