Clicant la imatge + F11 es veu més gran. Els arxius raw es revelen amb lightroom :-)

diumenge, 24 de novembre del 2013

Tramuntana




Un dels projectes fotogràfics que m'agradaria fer, seria fotografiar el vent de tramuntana que ens marca la vida als empordanesos. 
Us deixo unes imatges que s'han fet quan ella bufava. A la primera es veu el cel amb els típics núvols esparracats desprès d'una tempesta i tot just quan entra folla. La segona és nocturna i es veu l'efecte d'escombrada que produeix en el cel, i també com afecta el creixement dels grans arbres com aquest pi de llei del mas de Montmajor. Finalment, la tercera es feta tot just els dies abans de que despulli les vinyes dels seus pàmpols. Al cel,  un núvol "de tramuntana" marca la serra de l'Albera.
Què us sembla? M'hi poso?

8 comentaris:

  1. Vaya pasada de cielos Eduard, especialmente el de la primera imagen. En mi opinión la sensación del viento está muy lograda en la segunda foto. Un abrazo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Realmente la segunda capta el dinamismo que imprime el viento. La primera fue una suerte, vi la posibilidad de que se dieran la condiciones y justo llegar a casa recogí el equipo para ir al campo. No tuve tiempo de llegar para tener un buen pp y me conforme potenciando al máximo el cielo.

      Elimina
  2. I tant, t'hi poses, ja.
    Pepi

    ResponElimina
  3. Ja t'hi pots posar,ja. I agafa una paciència de recanvi perquè tens,si vols,matèria per tota una vida
    jc

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ostres! això de la paciència de recanvi fa una mica de por. Una abraçada JC

      Elimina
  4. Uaaaaaala!

    La de la vinyaaaa em molaaaaa especialmeeeent!

    ResponElimina
    Respostes
    1. És ben bé! diria que era la imatge menys valorada i mira per on que un artsta de galt nivell és el que més aprecia. Gràcies per la visita i l'opinió Una abraçada

      Elimina