Clicant la imatge + F11 es veu més gran. Els arxius raw es revelen amb lightroom :-)

dijous, 7 de novembre del 2013

Platja de can Comes.







Aquesta és la platja que tothom coneix com la dels aiguamolls, però el seu nom original és la de “can Comes”, nom manllevat al cortal que hi ha en aquest indret i que aprofitava les pastures que hi ha entre les llaunes (llacunes) i els salobrars. Fer una passejada en un capvespre atramuntanat et pot resultar molt gratificant i més, si la posta és d’aquelles en que el cel hi posa molt de la seva part.

8 comentaris:

  1. El cel de la tercera imatge es espectacular. Gaudir d'ell i a sobre poder fotografiar-lo t'ha de deixar un somriure de satisfacció que fa que aquestos instants valguin la pena.

    ResponElimina
    Respostes
    1. De fet hi ha més d'un dia que venen ganes de deixar la càmera i disfrutar del moent ;-)

      Elimina
  2. Impressionants !!! m'agraden moltíssim.

    una abraçada
    Xavi

    ResponElimina
    Respostes
    1. A mi també m'agraden aquests paisatges més senzills, lineals, minimalistes... Salut Xavi

      Elimina
  3. Fa dos o tres dies que estem tenint uns cels a la posta de sol molt acolorits. Quina sort poder-los capturar amb la càmera! (i quina enveja també, brrrr).
    Bé, totes les imatges tenen el seu punt. Per mi, resulta molt atractiu el cel de la tercera i m'encanta el primer pla de la cinquena.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Certament estem tenint unes tardes brutals. Cal estar al "lloro". Espero que et recuperis aviat per poder sortir a fer captures. Gràcies per la visita

      Elimina
  4. Has aprovechado el paseo de lo lindo Eduard por que el cielo se te puso a tiro de piedra para conseguir unas hermosas tomas.
    Si me preguntaras por cual quedarme me lo pondrías difícil ya que son de lujo, un abrazo compi.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias Seva. Personalmente creo que ese día hubiera de haber sido más radical en la composición y potenciar más los cielos- Una abrazo y gracias por la visita

      Elimina