Clicant la imatge + F11 es veu més gran. Els arxius raw es revelen amb lightroom :-)

dijous, 21 de novembre del 2013

Entrada 100

M’he adonat que aquesta és l’entrada número 100, més d’un centenar de imatges fetes en els 9 mesos d’edat del blog! Se m’ha acudit fer un rescat i buscar les tres entrades menys vistes d’aquestes cent i donar-los-hi una segona oportunitat. Aqui teniu la classificació de les tres entrades menys vistes del blog que no vol dir que hagin estat les tres pitjors fotos que he mostrat.
Amb el número u la menys vista amb 11 entrades  i sense cap comentari, va passar sense pena ni glòria i ho entenc perquè no te gaire res, és tan poca cosa que s’ha de dir que és minimalista integral. El seu títol és “Horitzonsal Delta de l’Ebre”, es veu el riu, una franja de canyissars de l’illa de Buda i el cel estelat.

Amb el número dos tenim  les figures de surfistes captades amb baixa velocitat. Aquesta va tenir 18 visites i cap comentari. Us deixo una imatge de la sèrie.

I per finalitzar, la tercera, que porta el títol de “La figura humana”, va tenir 20 visites i un comentari del prestigiós fotògraf en José Fernández. Per mi aquesta foto va ser una de les millors que vaig fer el primer any d’entrar en la fotografia digital. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada