Clicant la imatge + F11 es veu més gran. Els arxius raw es revelen amb lightroom :-)

dijous, 28 de novembre del 2013

Crepuscles de tardor


Aquests dies de finals de novembre han estat bojament atramuntanats, són dies en que hi ha gent que pot arribar a odiar aquest vent, per la seva persistència, força, impertinència i molts altres qualificatius però, també n’hi ha que la necessitem, ella ens omple d’energia fins fer saltar gospitlles (espurnes) a tot allò que toquem. 
Aquests dies ens han regalat uns crepuscles increïbles que et deixen embadalit. Estic segur que les persones més insensibles a aquests fenòmens també ho fan, encara que sigui de reüll i això no té preu..., fins que algun pertorbat ens hi apliqui un impost (penseu que captar la llum solar per fer energia estarà gravat d'aqui un àrell de dies :-(.  

6 comentaris:

  1. Respostes
    1. Esta entrada es como el despido de los cielos de otoño (aunque tengo algun post guardado en la recamara de otros atardeceres). A partir de ahora toca a explorar la noche invernal. A ver que nos depara! Gracias por la visita

      Elimina
  2. Un toca't per la tramuntana! ;-)
    Jo soc de Barcelona i si alguna vegada he pujat per terres Gironines amb tramuntana, no l'he pogut suportar...un moment si però la seva insistència m’atabala.
    ----
    Bonic cel us ha deixat la tramunta!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Esther, doncs aquests dies a la majoria de gent ens ha agafat a contrapeu, porta pràcticament tres setmanes bufant, al menys al costat nord del CdC, i la previsió és que segueixi així uns quants dies més. a partir d'ara podem fer qualsevol bogeria ;-)

      Elimina
  3. Buf, un cel d'escàndol! Supose que serà complicat estabilitzar la càmara en expos mitjanament llargues amb aquestes ventades...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Amb un parell d'anys he tingut un parell d'accidents, el primer la sra tramuntana van enviar a la càmera i el tres peus dins d'un riu i el segon fa pocs dies en que tot i tenir 5 kgrs de pes penjant del tres peus, tot va anar per terra. Cal tenir una bona assegurança i ser molt tossut!

      Elimina