Clicant la imatge + F11 es veu més gran. Els arxius raw es revelen amb lightroom :-)

dissabte, 30 de novembre del 2013

Canyelles (Roses)

Hi ha platges que no hi vas perquè són zones urbanes i les tens descartades per "humanitzades". Divendres a la tarda volia sortir a fer el crepuscle i vaig ser pràctic , veient on es situaven les millors llums i amb el temps de que disposava, la fórmula em donava Canyelles i cap allà vaig anar. Al mig de la platja hi ha una agrupació de pedres que em va anar de conya per fer la imatge que avui us deixo. Crec que milloraria desplaçant el grup de roques una mica més a l'esquerra, hi ha massa pes a la dreta, no? Perquè sempre l'hi trobo defectes a les fotos que faig? De totes maneres espero que us agradi aquesta llarga exposició forçada amb un filtre de densitat neutra, feta amb la intenció d'obtenir aquest efecte d'aigua "densa".

8 comentaris:

  1. Sempre li trobes defectes a les fotos que fas perquè ets perfeccionista. I és així com s'avança i millora perfeccionant el que fem constantment.
    Bona imatge :-)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Normalment soc de improvisar, de fiar-me de la intuïció a l'hora de fer fotos diürnes però, la fotografia nocturna m'està ensenyant a haver de pensar que vull fer. Has de fer primer la foto al cap i posteriorment al camp. El darrer post d'en José Fernández explica molt bé la necessitat de preveure i estudiar prèviament cada instantània. Gràcies pe la visita!

      Elimina
  2. Bonica imatge, no pateixis jo també li veig defectes a les meves...."mal de muchos..."

    ResponElimina
  3. Jo no és que li trobi defectes a les meves... és que realment en tenen.
    Bona foto, i tal com diuen per aqui si no féssim autocrítica no milloraríem mai.

    ResponElimina
    Respostes
    1. El que fora bo és que ens poguéssim "criticar" per mirar de millorar els aspectes tècnics, si més no, saber demanar l'ajut als altres "blogers" en un moment donat perquè ens donin un cop de mà. Altra cosa són les crítiques que depenen dels gustos de cada un, que en això n'hi ha a grapats de diferents. Gràcies per la visita

      Elimina
  4. Has aconseguit l'efecte que buscaves plenament.
    Respecte de la composició, com a alternativa, podries tancar una mica més l'enquadrament amb una focal un xic més llarga i deixar les pedres més centrades. Clar que això sempre dependrà del grau d'interès que tingui el cel.
    salut

    ResponElimina
  5. Anava amb el 17-40 i estava interessat de no perdre la zona que trenca l'onada, allí hi ha una degradació de tons que volia conservar. Un altre problema era perdre la mica de reflex del sol. Si em situava diferent el trencant de l'ona no seria paral•lel, total que composar no és tant fàcil com sembla ;-) Gràcies per la teva aportació company!

    ResponElimina