Clicant la imatge + F11 es veu més gran. Els arxius raw es revelen amb lightroom :-)

dilluns, 8 d’abril del 2019

Tromso. Elles, les més belles









 Aquesta imatge s'ha mogut de forma no intencionada però, ja sabeu que són del meu gust :-) 




Segurament que la raó principal que els fotògrafs viatgen fins s Tromso a l'hivern és per veure a la dama verda però, poder veure les aurores és simplement la cirereta d'un pastís. És més, moltes vegades ens podrem trobar amb aquest pastis de nata muntada i que ve servit sense cirereta. Veure una tempesta solar traduïda amb llums del nord no és una cosa que passi cada dia, si que podem veure aquestes llums entre els núvols però, tenir una nit serena i un kp 5-6 és molt difícil i s'ha de tenir molta sort, nosaltres vàrem veure-les quatre nits però, tant sols una d'aquestes nits va haver-hi unes condicions mitjanament bones.
Us deixo un resum del resultat d'aquella nit en que vàrem anar canviant d'emplaçament mentres ella ballava sobre els nostres caps. Us he de dir que va haver-hi un moment en que l'esclat de llum va ser fort, un servidor va cremar algunes fotos per massa llum i en vaig veure obligat a reduir l'ISO i el temps d'exposició.  

8 comentaris:

  1. Wow... les aurores boreals, un somni... precioses fotografies d’uns moments que vull imaginar inoblidables. Felicitats!

    ResponElimina
  2. Impressionant! Vau fer molta sort, ven merescuda d'altra banda !! Tinc ganetes de gaudir algun dia del pastís de nata i la cirereta de la dama verda....

    ResponElimina
    Respostes
    1. Fes-ho i no te'n arrepentiràs. Diun que cada 11 anys es produeix un cicle de màxima activitat solar i és quan més fortes són. Alerta i cap a munt!

      Elimina
  3. Muy chulas todas, pero la segunda me parece una pasada. Un abrazo

    ResponElimina