Clicant la imatge + F11 es veu més gran. Els arxius raw es revelen amb lightroom :-)

dimecres, 10 d’abril del 2019

Senja














El nostre viatge tenia dues parts, la primera en que ens allotjàvem a Tromso i una segona part en que ho fèiem a l'illa de Senja. Si Tromso em va sorprendre per la bellesa dels seus paisatges, el que més havia vist eren aurores, Senja em va robar el cor per sempre. Com que no vull fer-me pesat amb el text us ho diré amb imatges.

8 comentaris:

  1. Extraordinàries totes,però...,les llums de la primera encara la fa més Especial! 🙂

    ResponElimina
    Respostes
    1. Vàrem tenir una "discussió" sobre la percepció de la llum, el que està clar que la llum en aquestes alçades té uns matisos diferents que a casa nostra i per tant ben atractius. Una abraçada

      Elimina
  2. Entenc quan dius que Senja t’ha robat el cor, un paisatge i unes llums extraordinàries, la composició de les teves fotografies, la llum i el blanc de la neu el fan encara més extraordinari. Gràcies per compartir aquests moments tan màgics.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tinc la sort de compartir aquests viatges amb tres companys amants de la fotografia, pensa que és una bogeria i immens plaer poder estar tots els dies a "full time" practicant aquesta afició nostra

      Elimina
  3. Tot i no tenir gaire color la 3 em sembla preciosa. La resta també, clar, ja, ja... Bona feina

    ResponElimina
  4. Captes coses que jo no veig i m'agrada perquè em permet veure i recordar les coses dues vegades i de diferent òptica!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies, Jordi. Tots tenim la nostra manera de mirar i veure, A mi em passa el mateix ambt tu. Una abraçada

      Elimina