Clicant la imatge + F11 es veu més gran. Els arxius raw es revelen amb lightroom :-)

dijous, 7 de juny del 2018

La pell de la Terra






Aquest títol tant poc original vol obrir el que podríem anomenar un projecte fotogràfic personal. No tinc clar quin recorregut tindrà. La intenció és d'anar desenvolupant-lo al llarg d'un any i cobrir les quatre estacions per anar captant imatges de l'entorn immediat a casa, conreus, muntanya, costa, construccions, etc.
Com sabeu dins de la meva motxilla de fotografia ha entrat una nova joguina, es tracta d'una càmera que pot volar i que ens permetrà tenir una perspectiva diferent. Amb aquest projecte anirem descobrint els detalls de la pell de la nostra comarca, buscarem remarcar les textures, els colors i les formes.
Com exemple  us deixo la primera prova feta a les closes, prats de pastura, on el microrelleu del sòl marca les condicions edàfiques, la més important és la salinitat i, òbviament és un important factor limitant dels creixement,  selecciona quines plantes poden viure en cada pam d'aquest terreny d'estany dessecat.  

6 comentaris:

  1. Pues me gusta mucho lo que haces con ella. Muy chulas ... especialmente la primera

    ResponElimina
    Respostes
    1. A mi también me gusta la primavera, creo que es la que se parece más a una piel. Un abrazo

      Elimina
  2. També m agrada. Estic molt interessada en les fotos...

    ResponElimina
  3. Doncs el recorregut serà el que tu consideris. Mentres el que facis t'empleni, t'agradi i gaudeixis fent-lo... endavant!
    Saps que les traces del camp de la segona foto, amb una mica d'imaginació em recorden als mahons d'una paret plena de verdet? (ja he dit amb "imaginació" jejejej).
    Salut!

    ResponElimina
    Respostes
    1. La visió zenital de paisatge fa veure moltes més coses de les que ens podem imaginar, en l'agricultura poden ser i són d'un gran ajut, de fet ho són per qualsevol que treballi en contacte amb la natura. Una abraçada, Dani.

      Elimina