Clicant la imatge + F11 es veu més gran. Els arxius raw es revelen amb lightroom :-)

dissabte, 9 de juny del 2018

El racó



Tots tenim llocs que visitem amb més freqüència que d'altres i no sabem perquè, crec que en el meu cas és per pura comoditat, em queda a prop de casa i dels llocs que tinc per triar aquest és el que m'hi sento més bé per composar amb les condicions habituals de la zona,així de senzill, així de fàcil. Podem dir que és el meu lloc de confort.

8 comentaris:

  1. Jo en tinc molts, però com a Pineta, crec que no n'hi ha cap. I, amés, crec que és des d'on millor fotos es fan,a la vora de casa perquè conoixes les llums, les hores...
    Una abraçada.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Algun dia he de pujar a veure les teves muntanyes, espero no agafar mal d'alçada ;-)

      Elimina
  2. Muy guapa ... preciosa la textura de las rocas. Un abrazo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tenían un brillo especial esa tarde, nada comparado con esos colores de los acantilados cantàbricos. Un abrazo

      Elimina
  3. Opino com en Jose molt guapa la foto tant per les llums com per les textures de l'aigua. Està molt bé ampliar mires però també crec que no hem de deixar d'experimentar i buscar totes les possiblitats de les localitzacions que ens són més properes. Segurament per ser-ho, de properes, ens podem permetre anar-hi moltes vegades fins a obtenir resultats espectaculars perquè les condicions siguin les bones. Això en llocs llunyans no ho pots fer tant o més aviat poc.

    Salut!

    ResponElimina
  4. Molt guapa amb aquest cel, i la composició també m'agrada molt. Amb aquests racons no m'estranya que t'hi sentis còmode ;-)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Són uns llocs pels dies que vas massa relaxat o al revés ;-)

      Elimina