Clicant la imatge + F11 es veu més gran. Els arxius raw es revelen amb lightroom :-)

dimecres, 13 de desembre del 2017

Un cap vespre ventós




Si us he de ser sincer darrerament em costa molt trobar dies bons que fotografiar, tot va començar els dies abans del 1 d'octubre i posteriorment la meteo hi ha posat molt de la seva part, espero que aviat hi hagi un canvi de cicle.
Aquella tarda de diumenge era freda i molt ventosa, no hi havia ni un ànima a la gola del Fluvià, vaig voler immortalitzar aquelles lenticulars aprofitant aquest entorn sempre ple de turistes a l'estiu i tot l'any de pescadors de canya. Aquest va ser el producte de la sortida.

4 comentaris:

  1. Bona collita! S'ha d'aprofitar els moments de "mal temps" en què llocs com aquests queden deserts. Tan de bo l'hivern fos més llarg ;-)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Quan domina el nord tenim la possibilitat de les lenticulars i els sorrals ens proporcionen bons pp. No sé que faràs tu amb la nova ubicació, espero que tinguis molta sort amb la descoberta de nous llocs.

      Elimina
    2. Demà tenia la intenció de pujar a la costa Brava a fer la posta de sol ;-) Estar a Barna no vol dir que abandoni fotogràficament el nord del país.

      Elimina
    3. Avui ha estat senzillament espectacular, Una abraçada

      Elimina