Clicant la imatge + F11 es veu més gran. Els arxius raw es revelen amb lightroom :-)

dilluns, 11 de desembre del 2017

Boires gebradores I







Aquest pont de la Puríssima que molts hem fet tot i ser anticonstitucionalistes i agnòstics, ha ofert la possibilitat de fer alguna sessió fotogràfica de primer ordre, al menys a la zona de l'Empordà on la presència de boires no resulta ser gaire freqüent i, amb l'afegit de que eren gebradores que encara ho és menys de freqüent. Personalment m'ha donat l'oportunitat de fer un parell de imatges que utilitzaré per la felicitació del Nadal i el Cap d'Any a la xarxa. Us deixo un primer petit recull de la boira a les closes.

6 comentaris:

  1. Una sèrie molt guapa, la boira li dona al paisatge un aire ben especial. Realment calia que vingués la fred.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Canvia tant el paisatge amb aquest meteor tan poc comú a casa nostra, és com un maquillatge que tapa les imperfeccions ;-) Una abraçada, Miquel

      Elimina
  2. Guapa serie, me encanta la primera. Utilizaste algún filtro de color?

    ResponElimina
    Respostes
    1. No, lleva el DN inverso de SinghRay que da ciertos tonos magentas casi imoerceptibles, la imagen es del amanecer y estan en orden cronológico. Un abrazo

      Elimina
  3. Quins paisatges més guapos tio! Aquesta boira tenyida de llum és brutal i els arbres molt encertats, son molt guapes Eduard!
    Enhorabona!
    Una abraçada!

    ResponElimina
  4. Doncs després d'uns dies despenjat de la xarxa entro al teu bloc, repasse les darreres entrades i em trobe amb aquesta preciositat d'imatges. Sense desmerèixer les altres entrades, aquesta té una màgia i un ambient increïbles. Bon treball, mestre!

    ResponElimina