Clicant la imatge + F11 es veu més gran. Els arxius raw es revelen amb lightroom :-)

dimecres, 27 de setembre del 2017

Aproximació a la fotografia pictòrica II


Han ignorat durant anys les decisions del nostre Parlament com si fos de fireta, fan befa constant de nosaltres i de tot el que és nostre, tancaran les nostres institucions i mitjans de comunicació per acollonir-nos, ens provocaran al carrer per infringir-nos càstigs dolorosos però, amb això ens fan més forts i, davant hi trobaran un poble organitzat, valent, resistent, obert, dialogant i alegrement combatiu, contra això no estan preparats, no tenen armes que ens puguin vèncer. Han perdut.
I ara em direu que coi pinta aquesta foto amb tota aquesta "parrafada", doncs aquesta foto està feta en un bocí d'estany d'aquesta terra que és de les més belles, productives i diverses que conec i, que el sentiment de pertinença a una terra és dels més forts i inalienables que hi ha, és veritat o no?

2 comentaris:

  1. Collons Eduard i tant! I acabes de descriure perquè la volen, però resulta que no és seva, no ho ha sigut i no ho serà mai, aquesta terra és nostre amb tota la gent que l'ha fet créixer i lluita constantment per ella. Diumenge votarem i els-hi demostrarem com som els Catalans! Visca Catalunya i la seva gent!! Per cert aquesta línia pictòrica fotogràfica que experimentes mola, de fet coneixo algun pintor que ho ha fet al revés i ara fa fotografia, crec que son dues disciplines bastant complementàries i que van agafades de la mà en moltes ocasions! Bona feina company!
    Salut i república!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies, Fran, experimentar és una cosa que sempre he perseguit, tot sigui per conèixer i avançar o poder digui-li que soc una mica el cul d'en Jaumet

      Elimina