Clicant la imatge + F11 es veu més gran. Els arxius raw es revelen amb lightroom :-)

dimarts, 11 d’abril del 2017

Segona Via làctia 2017




Dissabte vaig comptar amb la col·laboració de dos companys per fer la VL, no tenia gens clar que fos possible de fer-ho però ho havíem d'intentar. El problema era que la lluna s'amagava per ponent quan la claror del sol ja començava a fer-se patent per l'est. Teníem pocs minuts per prémer el disparador i poder-la captar. Amb el Ricard Llorente i en Guillem Arrufat, dos estudiant universitaris assedegats de saber coses, vam organitzar una sortida mixta, primer una sessió de fotografia nocturna i posteriorment enllaçàvem amb una palejada amb caiac per veure com la primavera bull pels penya-segats del Cap de Creus. La natura ens va oferir un espectacle com va ser l'albirament de l'àliga cuabarrada, el falcó peregrí, o trobar un niu de xoriguer en ple penya-segat i també els nius de corbs marins emplomallats, tot això passava sobre els nostres caps però, a sota del mar teníem un altre univers format per milers, millor dit, milions d'organismes gelatinosos (salpids) de morfologies sorprenents que ens robaven l'atenció.  Quina jornada! extenuant i a la vegada plena d'emocions. 

4 comentaris:

  1. D'això se'n diu aprofitar bé la jornada, amb llum de dia o sense! La segona m'encanta, amb aquestes siluetes que toquen la VL. Una abraçada!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Una bona matinada però que ens va satisfer a tots. Una abraçada, Miquel

      Elimina
  2. Buf! Quina energia que tens Eduard. És admirable.....

    ResponElimina
    Respostes
    1. L'energia la tenen el parell que m'acompanyaven, per cert, un d'ells és del País Valencià :-) Una abraçada, Pepet i bones llums per aquests propers dies

      Elimina