Clicant la imatge + F11 es veu més gran. Els arxius raw es revelen amb lightroom :-)

dilluns, 24 d’abril del 2017

Mar d'herba




Aquesta primera meitat de primavera ha resultat explosiva, les closes són veritables mars d'herba amb pinzellades de groc intens de lliris. Tot i aquesta ufanor, els nivells d'aigua estan baixant d'una forma alarmant i si segueixen fent-ho, d'aquí quatre dies ho tindrem tot sec i alguns organismes aquàtica no hauran pogut completar el seu cicle biològic. Espero que m'equivoqui de ple.
Us deixo unes imatges d'un mateix cap vespre fetes al costat d'un illot de lliris grocs i a on l'aigua bullia de caps grossos en plena fases de creixement larvari.

4 comentaris:

  1. M'agrada la primera per la combinació de terra i cel. Tot i aixó, has pensat de foter-li un tall per abaix i deixar-la amb format panoràmic?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Precisament vaig buscar de controlar bé la llum per captar aquests tons del verd de l'herba amb zones més clares i fosques, pensant amb l'efecte anomenat dotge&Burn(?) que es fa amb amb el software. Si tallo el cel no m'acaba de fer el pes... Una abraçada

      Elimina
  2. I encara bo que ha plogut, crec que va ser l'any passat que tant l'hivern com la primavera van ser ben secs... per no dir l'estiu. Les fotos una preciositat.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Aquest hivern ha plogut però vàrem entarr-hi en sec, molts organismes que tenen la fase aquàtica a l'hievern, com els odonats, s'han quedat cardats i crec que ara les plantes estan "enganyades" amb un desenvolupament molt alt però sense poder bombar els nutrients per falta d'humitat. A veure si s'arregla aquesta setmana :-)

      Elimina