Clicant la imatge + F11 es veu més gran. Els arxius raw es revelen amb lightroom :-)

dijous, 13 d’abril del 2017

Compte amb la ressaca





El final de la darrera llevantada ens va aportar unes onades molt fotogèniques. Aquestes imatges estan fetes  a les Conques, just a tocar la Punta dels Tres Pecats al Cap de Ras.
Bé, dir-vos com advertència que quan aneu a fer fotos per aquests racons amagats i sigui època de pluges,  cal extremar les precaucions per dues raons, primer per la mala mar i segon per les esllavissades. Si el mar està picat, observeu la sèrie de les onades, aquestes sempre en tenen 3 a 4 de molt més grans que les altres i, cal estar més lluny del lloc on les grans arriben i, perquè? doncs perquè molt de tant en tant en pot arribar una que superi a les més grans. No ho dic de broma, fa poc va aparèixer el cos d'un company que el mar se'l va engolir en la llevantada de l'octubre de l'any passat i era un expert!  També cal veure l'estabilitat del terreny. El dia que vaig fer aquesta foto el corriol d'accés a la "cala" es va esllavissar aquell mateix dia, van ser unes tones de roques i terra que van baixar uns quants metres. Les pluges fan incrementar molt el pes del terreny i quan aquest és inestable és molt fàcil que caigui. Dit això, us demano que no us quedeu al sofà de casa, que aixequeu el cul i disfruteu de la natura però, sempre observant l'entorn i pensant.

2 comentaris:

  1. Ja m'has fet tenir molt més por a la mar de la que tenia i no era poca. Per sort, hi vaig poc :-D
    M'agrada molt la priemra. Una abraçada, i ves amb compte.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sempre amb molt de respecte. Quan vaig escriure aquest post feia molt poc que havia aparegut aquest company, va estar un any!

      Elimina