Clicant la imatge + F11 es veu més gran. Els arxius raw es revelen amb lightroom :-)

divendres, 21 d’abril del 2017

Calvari pels pagesos, gaudi dels badocs



El vermell de les roselles és absolutament captivador, aquest fet les fa una de les flors més populars de les nostres contrades. Les identifiquem clarament amb la primavera, amb la sortida de la foscor del llarg hivern, amb l'allargament del dia, en definitiva, amb la bonança. Tots els badocs sortim al camp per presenciar l'esclat d'aquiesta vida i mostrar-lo als més menuts de la casa.
A mi m'agraden perquè són unes flors que no es deixen tocar, la seva fragilitat fa que sigui inútil arrancar-les per dur-les cap a casa, cal que les disfrutem al camp, com sempre hauria de ser.   
Seguint amb la fotografia pictòrica, avui us deixo unes multiexposicions d'aquests ambients de sembrats infestats d'aquesta "mala herba", ah! i perdoneu per la insistència amb aquest estil fotogràfic :-) 

6 comentaris:

  1. Que bonitas estas, y las anteriores,algunas parecen de verdad cuadros recién pintados.
    Y es que las amapolas son muy buenas modelos, aunque no se dejen apenas tocar, quizá sea la condición que ponen, :)
    Una (yo), que es muy primeriza, siempre lo será, en estas cuestiones fotográficas, el otro día quiso probar a hacer una doble exposición (a ver si me salía algo medianamente visible) y me quedé con las ganas, mi cámara no tiene esa posibilidad, por más que lo busqué en el librito no aparece tal cosa, así que no pudo ni puede ser. En fin..
    Me seguiré asombrando con lo que hacen fotógrafos como usted, verdaderas obras de arte.
    Gracias, Eduard

    montserrat

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Montserrat, de entrada haz el favor de no tratarme de usted :-)
      Deberás de portarte bien y pedir para reyes una cámara con esta posibilidad. Muchas gracias por tu visita y siempre que quieras una expicación concreta no lo dudes en preguntar, por mi parte haré lo que pueda para intentar explicarme
      Un abrazo

      Elimina
    2. Bueno, intentaré que no se me escape algún usted, aunque no sé no sé, lo tengo de costumbre por cortesía y educación, respeto hacia la otra persona.
      Lo otro me temo que ni portándome todo lo bien que sepa portarme, mi cámara tiene pocos años y no están los tiempos para una nueva, tendré que conformarme con la que tengo.
      Gracias a ti por tus fotografías tan bellas, por las explicaciones que nos das a quien como yo apenas sabe más que apretar el botón para hacer la foto.
      Un abrazo, Eduard, feliz Sant Jordi

      montserrat

      Elimina
    3. :-) Te reitero, no te cortes ni un pelo para preguntar las dudas o omisiones en las explicaciones que pueda dar. Un abrazo

      Elimina
  2. m'he de posar ja a experimentar amb les dobles o multiples exposicions. Amb una mica de traça queden coses molt xules (tot i que jo necessitaré un munt).
    LoJCdesdeltrabucador

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ja estàs tardant ;-)
      Prova error, prova error, ...., aquesta és la manera de treballar i un xic de sentit comú i tècnica :-)

      Elimina