Clicant la imatge + F11 es veu més gran. Els arxius raw es revelen amb lightroom :-)

divendres, 10 de febrer del 2017

Rocs de Frausa



Un dels recorreguts de muntanya que més m'agraden a l'Alt Empordà, és un corriol que travessa la zona coneguda com a Rocs de Frausa, on hi neix la riera que porta aquest nom, i ho fa a mitja alçada, no pels cims que és per on hi van la major part dels que realitzen les caminades. La nevada d'aquest passat mes de gener va deixar l'indret molt ben guarnit i, un servidor el va voler fotografiar quan la llum càlida del sol eixint il·lumines aquesta petita vall. Per poder fer-ho cal fer una bona matinada, vaig sortir de casa de nit tancada i al començar la pista hi havia la primera claror del dia, el que no havia calculat bé era fins a on podia arribar amb cotxe, vaig haver-lo de deixar a la casa forestal i després anar a peu fins el punt on vaig fer la foto que us presento en primer lloc. Pel meu gust vaig arribar massa tard i el sol havia fet un recorregut massa llarg perdent aquella calidesa tan característica del moment de l'eixida, crec que em tocarà esperar uns anys perquè es tornin a donar les condicions que ara hem tingut, llampenmati! El premi de l'esforç va ser l'albiramet d'un grut de quatre muflons joves just en el punt on havia de fer la panoràmica :-) Sempre hi ha premi!  

8 comentaris:

  1. Qué fas tú per la montanya? Me pareix tant rar como quan ouyo yo una foto de costa XD (yo a 0 msnm quasi no sé ni an trastiar la camara).
    Una abraçada.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Això són les males influències per seguir blogs d'alta muntanya. Una abraçada

      Elimina
  2. Emprenya molt arribar tard... tant de bo que algun altre cop d'aquest any nevi fort i puguis fer la foto que buscaves.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ja serà difícil. Avui he vist moviment migratori, un senyal de primavera. Una abraçada

      Elimina
  3. La vista que hi ha del Canigó des del Moixer es espectacular i la fageda de baixada per la vessat francesa a la tardor et deu treure l'aire de colors. Aquesta es una sortida pendent.

    No n'estranya que sigui una ruta de les que mes t'agradin

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ni sé si te passa a tu però aquests llocs tan xulos, els dosifico com si fòssin una copa de vi bo.

      Elimina
  4. Jo tinc pendent una foto al costat de casa, però cal que nevi. De moment porte 7 anys esperant que s'emblaquine l'area metropolitana :-p

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ho tenim clar, amb el p. Canvi climàtic no ens queda cap més remei que fer llargues migracions cap al nord ;-)

      Elimina