Clicant la imatge + F11 es veu més gran. Els arxius raw es revelen amb lightroom :-)

dimecres, 31 d’agost del 2016

Primer cel amb "xixa"


Dissabte a la tarda van insinuar-se unes pinzellades de núvols que despertaven l'esperança de que hi hagués unes llums interessants al crepuscle.  Amb la secada que hi ha vaig haver d'utilitzar el quaderns d'apunts de camp per buscar una làmina d'aigua accessible i, així, poder magnificar la posta de sol. Per fer-ho, no hi va haver més remei que anar fins als arrossars, allí hi ha una clariana al bell mig del conreu que ha "fallat" i que m'ha servit per fer la foto d'avui. En la imatge també podreu veure que hi ha fauna alada que aprofita aquest mateix lloc. Vinga va! pregunta d'examen.: Coneixeu l'espècie a qui pertanyent les petjades que es veuen? :-)

6 comentaris:

  1. doncs, no m'atrebeixo! Però amb el que si que vull mencionar és el reflex del núvol, va de conya per enfatitzar les petjades... un troç de fotooooooo! els colors i sobretot la linea de verds del centre m'agrada moltíssim.

    ResponElimina
    Respostes
    1. I la foto s,ha fet al Teu estimat poble. Devant d,una làmina d,aigua és difícil trobar algun motiu, vaig trbar interessant pillar aquestes petjades de gantes. Una abraçada, Sergi

      Elimina
  2. A mi em sobra per abaix, i amés enfoscaria la part de l'aigua, perque el reflexe sempre és més fosc que el cel, em queda poc natural. El cel m'agrada molt.
    Quina diferéncia, tu al nivell del mar i jo el mateix dia al tercer cim del Pirineu. Pertanyem a mons diferents ;-)
    Una abraçada.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ostres! Doncs no ho veig això de que sigui més fosca l aigua, poder tinc un problema a la pantalla :-( La part de l aigua és més gran per poder captar les petjades del fang escrites al fang. Una abraçada, chabier i gràcies per el teu comentari crític i sincer :-)

      Elimina