Clicant la imatge + F11 es veu més gran. Els arxius raw es revelen amb lightroom :-)

dilluns, 23 de maig del 2016

Mamatos



Un dels núvols de tempesta més impactants de veure són els mamatocúmuls, al final d'una magnífica tarda de tempestes es van formar aquests "mamatos" sobre el Cap de Creus. Vaig tenir la sort de poder composar l'escena en un dels racons predilectes que tinc a Cap de Ras.  Aquesta imatge m'agrada per la "S" que forma el trenc de l'onada, la roca i el núvol, ajuda molt a fer el recorregut visual per tota la foto. Espero que també us agradi.

9 comentaris:

  1. Doncs si, i tant que ens agrada! Una foto rodona, tant pel cel impressionant, la llum, el primer pla i el recorregut visual que dius. Felicitats!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Aquesta és d,aquelles que un cop feta dius Siiii! , et fa sentir molt satisfet! Una abraçada.

      Elimina
  2. No te desperdici aquesta foto, des de les textures de l'aigua al p.p. fins a les formes dels núvols....bon treball.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Normalment l,anada l,agafo o quan s,exten o quan es retira, aquest dia vaig voler " Pillar.la" en la retirada d,una i quan trenca la següent, el resultat ha estat correcte, perquè ajuda a remarcar molt l,arc de la platgeta. Una abraçada, Angel!

      Elimina
  3. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  4. Vaig bastant embolicat de temps. Però després d'un temps sense passar per aquí, puc trobar meravelles com aquesta imatge. Espectacular!

    ResponElimina
  5. Vaig bastant embolicat de temps. Però després d'un temps sense passar per aquí, puc trobar meravelles com aquesta imatge. Espectacular!

    ResponElimina