Clicant la imatge + F11 es veu més gran. Els arxius raw es revelen amb lightroom :-)

diumenge, 3 de gener del 2016

Maestrat (I)



Hem aprofitat alguns dies del Nadal per fer una escapadeta pel Maestrat, aquesta és una comarca del Baix Aragó força desconeguda i que ens va sorprendre molt gratament. Les belleses que atresora són variades i pot fer la delícia de molta gent inquieta per conèixer el territori. L'entrada d'avui la faré sobre una de les temàtiques que més poden captivar, l'arquitectura civil i religiosa i que està molt lluny del que normalment faig. Que en una contrada tant "pobra" i mancada de recursos pugui haver-hi pobles fortificats amb uns casals d'una noble identitat i esquitxada d'esglesies i convents, et deixa bocavadat , encara que tot té la seva raó de ser. Descobrir-ho és fascinant i us convio a fer-ho.
Avui us deixo una mostra, els fotògrafs nocturns podreu quedar confosos i pensar que és feta a Belchite però, no, no és Belchite. ës un convent d'un poblet perdut al mig del maestrat.
Al processar-la, he hagut de practicar un revelat extrem per reduir la saturació dels taronges procedents de la il·luminació pública del carrer, el proper dia que hi vagi m'emportaré una manta per tapar la farola :-) i evitar aquest molest problema. A sota una panoràmica del poble i un detall d'un carrer. Als que us agrada la fotografia urbana aquí us tornarieu bojos!  



6 comentaris:

  1. Un molt bon recull Eduard, m'hagrada mol la vista del poble, com surgeix en mitg del "no res ".

    salut.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si algun dia hi vols anar puc dir-te un parell de indrets. Una abraçada

      Elimina
  2. T'anava a recomanar la pedra en lloc de la manta, però crec que aixó és vandalisme :-D
    Molt xulas, m'alegro de que t'hagi fet goig el Maestrat, tenim racons molt desconeguts a aquesta terreta. Una abraçada.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ja hi vaig pensar en fer-ho però un ja té una edat :-) Realment és una comarca molt i molt rebonica. Una baraçada

      Elimina
  3. Fa uns anys vaig estar de dia en aquest lloc (de dia) per veure la possibilitat de fer nocturnes. Quan vaig veure com estava d'aprop del poble i el fanal de la porta vaig pensar que tenia dues possibilitats: una pedra pel fanal o desistir. Vaig optar per la segona. Veig que tu te n'has sortit molt bé.
    Espere veure alguna nocturna de los Organos de Montoro ;-)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Als "organos" d'en Montoro els vaig veure de dia i amb una llum plana. De fet hi vaig estar un parell de nits que em van fer venir ganes de tornar-hi

      Elimina