Clicant la imatge + F11 es veu més gran. Els arxius raw es revelen amb lightroom :-)

dimarts, 5 de gener del 2016

Castell de Sant Salvador


Dos o tres cops l'any m'agrada pujar al castell, aquell dia era un mal dia per la fotografia nocturna, pràcticament era lluna plena però, com que m'agrada anar a contracorrent, doncs cap amunt.  La plana tenia una humitat ambiental molt elevada que entelava la lent en llargues exposicions, aleshores calia arriscar i anar a suar la cansalada i pujat fins a la cota 700 msnm.
Un cop al lloc vaig agafar una emprenyada en veure com han "antropitzat" el lloc amb cartells informatius, baranes a les balconades perquè els visitants no caiguin, etc.  La massificació dels espais públics té aquest problema, molt aviat perdent la seva essència.
Aquest fet em va obligar a buscar nous enquadres i evitar tots aquests nous objectes, la lluna anava pujant i ràpidament les imatges quedarien molt diürnes. A dalt dues imatges contraposades, la primera feta des de dins la torre de defensa i la segona mirant-la, a la de sota s'ha inclòs a la lluna. 


5 comentaris:

  1. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  2. Magnífiques! l'esforç de la pujada valia la pena. Enveja sana, jo no m'atraveixo a la nit...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs aquella nit algú es va emportar un bon susto, quan estava dins de la torre van passar dues persones que no sé que coi feien a aquella hora per aquell lloc...., és un lloc on m,han passat algunes anècdotes molt bones.... Les nits de lluna grossa no són les millors per fotografiar

      Elimina
  3. M'agrada més la última, per com la emmarques. Una abraçada.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Vaig jugar amb el marc ajustat i la primera volia agafar l,ombra. Ja veus quines alçades que tenim! una abraçada

      Elimina