Clicant la imatge + F11 es veu més gran. Els arxius raw es revelen amb lightroom :-)

dimecres, 1 d’octubre del 2014

Simetries I




Jugar amb les simetries del paisatge és un recurs molt fàcil, però quan estàs en un lloc en que les tens tan a mà, no fer-ho seria absurd.
En l’entrada anterior us explicava que la plana de l’Empordà havia estat travessada per una tempesta i empaitava unes llums excepcionals, però quan estava en el lloc i veient el que hi havia, vaig canviar de destí i ràpidament em vaig traslladar cap a uns arrossars. En aquest punt hi havia una  clariana molt ben orientada i que podia aprofitar per jugar amb el reflex d’una segona tempesta que s’havia format al nord. Aquest és el resultat. Us faré dues entrades de dues imatges cada una i us demano que em digueu quina és la que més us agrada. M'ajudes a triar?

17 comentaris:

  1. Jo em quedo amb la primera. A la segona li baixaria una miqueta la llum per homogenitzar-la.
    Una abracada.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Possiblement les dues mates d'arròs ajuden molt, no?.Havia sentit parlar de que sempre és millor que hi hagi 1 subjecte o 3 que 2 i 4 no funcionen..., vaig estar a punt d'arrancar una de les mates però no em vaig atrevir a fer la intervenció ;-) Una abraçada

      Elimina
  2. Pues yo sabria con cual quedarme, las dos me encantan. Un abrazo

    ResponElimina
    Respostes
    1. La primera quizas a nivel compositivo no es muy ortodoxa, no? Un abrazo

      Elimina
  3. A primer cop d'ull em quedaria la primera de totes totes, però com més em miro la segona, més m'agrada.
    Salut.
    JC

    ResponElimina
    Respostes
    1. Es que la segona amb el núvol que abraça l,horitzó té el seu punt ;-)

      Elimina
  4. Fantàstiques!, la primera es surt de la pantalla.

    ResponElimina
    Respostes
    1. L,altre dia uns productors de l,arròs em van demanar una foto per l,etiqueta d,una nova varietat per fer bons arrossos a la caçola, els hi passo aquesta? :-)

      Elimina
  5. Respostes
    1. Haurem de fer el recompte però crec que per ara és la guanyadora..., fins dissabte, Jordi

      Elimina
  6. Totes dues estan molt guapes. Ara, si es per cedir alguna per algun tema relacionat amb l'arròs millor la primera, no?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sense cap dubte, la propera setmana serà més complicat si ho comparem amb la versió horitzontal. Gràcies per passar

      Elimina
  7. Trobo que la primera situació tenia molt més potencial que la segona però que, tot i havent quedat molt maca, està desequilibrada. Els dos matolls en estar centrats i estàtics, per mi xoquen visualment amb la lectura tremendament dinàmica en diagonal del núvol i el seu reflex.
    M'imagino molt bé haver fet cinc metres a l'esquerra per deixar la mateixa composició pel núvol, però amb els matolls descentrats i força a baix per correspondre's amb el llenguatge de la diagonal donant encara més profunditat. M'imagino una versió horitzontal i m'agrada, però és una altra imatge. També m'imagino perfectament perdent peu, cinc metres a l'esquerra, relliscant al fang i caient-me a l'arrossar amb tot l'equip... això és el que jo hagués fet :-)

    La segona foto manca de primer pla, però al meu parer això no la perjudica en excés gràcies a l'arbre.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola comoany, benvingut al blog, tu vols conservar l,amistat o què pretens? :-) tens tota la raó amb l,ubicació dels matolls però la mobilitat que tenia era molt limitada i vaig fer diverses versions, també les horitzontals, a part d,estar clavat al fang fins ls genolls també hi havia altres mates que es posaven dins la compo :-) Vaig donar per bona aquesta. De fet en aquella sessió tant sols vaig canviar de posició dues vegades, les llums són efímeres i no et deixen gaire temps per asajar. Una abraçada i t,espero més sovint per aquí.

      Elimina
  8. Me encantan las dos, pero la primera sobre manera. Saludos

    ResponElimina