Clicant la imatge + F11 es veu més gran. Els arxius raw es revelen amb lightroom :-)

dimarts, 28 d’octubre del 2014

Què cau!

0.8s/f11/200ISO/17mm
Quan fas una composició diuen que s’han d’equilibrar els pesos, cal distribuir els elements de tal manera que sigui com una balança romana, la qual per norma ha de marcar el centre.
En la imatge que us presento avui podeu observar que hi ha més pes a l’esquerra, de tal manera que dona la sensació de desequilibri. Ho veieu així vosaltres? tant sols que hagués passat un gavià volant per la dreta ja hagués estat un altra cosa. ;-) 

4 comentaris:

  1. Si fuera una exposición de muchos segundos borrando todo movimiento de agua pues posiblemente estuviera algo descompensada. Pero en esta foto el movimiento del agua rellena y compensa la escena, por lo menos asi lo veo yo. Un abrazo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias por tu opinión, pero creo que ya sé que es lo que descompensa i que parezca que tenga el horizonte esté torcido y es la parte de la sombra de la tierra (cinturó de Venus o arc anticrepuscular)que por el extremo izquierdo es más gruesa y descompensa..., si no fuera como soy, agarro el clonador y la igualo ;-)

      Elimina
  2. Ai Eduard! Una mica Pere Punyetes si eh? ;) És preciosa! I només és un efecte òptic com dius per el cinturó de Venus. Una abraçada!

    ResponElimina
    Respostes
    1. El que passa és que soc molt "criticon" i moltes vegades els fotògrafs veiem coses que la resta de mortals no veuen Gràcies per passar! Anna

      Elimina