Clicant la imatge + F11 es veu més gran. Els arxius raw es revelen amb lightroom :-)

dimecres, 8 d’octubre del 2014

Temps de llevants


Ara és temps de llevants, el moment en que la mar se’ns pot mostrar amb més força i perill, sembla que la temporada comença bé, ja en portem dos, però  són més aviat “temporalets”.  La darrera setmana de setembre s’ha acomiadat amb el segon de la temporada i avui us deixo el poc que el vaig poder aprofitar.
Són dues imatges que pretenien captar el trencant de l’onada contra el rocam, la major dificultat d’aquesta imatge rau en el fet de que les roques són negres i quan peta l’onada apareix el blanc,  dominar el blanc i el negre no és gens fàcil i cal anar fent provatures amb el diafragma, ja que el temps d’exposició en aquest cas és un paràmetre que el deixo força fix per aconseguir l'efecte de moviment de l'aigua.


10 comentaris:

  1. Tal parece el Atlántico Eduard, muy guapas. Un abrazo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Era una tarde con una luz muy dificil, al menos para mi, el cielo por un lado era puro plomo y por el otro se abrió un claro que lo aproveché. Un abrazo y un NO a las minas de oro en la costa de Asturies.

      Elimina
  2. Respostes
    1. Sort del forat que es va fer entre els núvols i aquest blau que també hi ajuda molt. Gràcies per passar ;-)

      Elimina
  3. Sí. El blau de la primera sembla de l'Atlàntic, jeje. Molt guapa. I la segona m'enamora aquest primer pla i l'onada trencant (sembla una palmera). Veient-les al tlf,no sabria quina escollir. Salut.
    JC

    ResponElimina
    Respostes
    1. Aquest blau diria que es genera amb les microbombolletes d'aire del propi trencant, Suposo que ha de ser això, aqui tant sols se'ns mou d'aquesta manera de forma excepcional amb dies de llevant o fort garbí ;-)...Una abraçada

      Elimina
  4. Molt bé totes dues, però jo m quedaré amb la segona. Ben treballats els blancs de l'espuma en contrast amb el negre de la pedra, conservant tot el seu detall.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Costa una mica lligar-ho, si et pases un pèl o cremes els blancs o els negres són carbó. Gràcies, company! :-)

      Elimina
  5. Respostes
    1. Gràcies Anna, això no és el delta ;-), és radicalment diferent.., ho dic perquè recordo el teu reportatge de l'any passat. Un abraçada

      Elimina