Clicant la imatge + F11 es veu més gran. Els arxius raw es revelen amb lightroom :-)

divendres, 10 d’octubre del 2014

Lluna plena d’octubre

0,8s/f11/320ISO/40 mm
Dimecres hi havia lluna plena i també s’havia anunciat la entrada d'un garbí fort (24 nusos), aleshores vaig mirar quina era la posició en que la lluna havia d'emergir respecte a Es Travioli, i coincidia segons els càlculs a l’alçada de Sa Rata, com que no hi havia ni un sol núvol que espatlles la sortida de la lluna em vaig dirigir fins a l’esmentada cala de nom ben original. És un racó de la punta del Cap de Creus per on ens agrada navegar els dies de tramuntana i que és molt fotogènic.  
Avui us presento una de les imatges que vaig fer aquesta tarda (més endevant poder penjaré les altres). Aquesta ha estat la primera super-lluna que he pogut anar a fotografiar de les que hi hagut aquest estiu, bé, aquesta és la primera de la tardor i no tant "super" com les altres, però igual de guapa, o no? Ja veieu que el protagonisme se'l emporta el moviment de l'aigua i no la pobreta lluna que apareix com un gra a l'esquena de "Sa rata". :-).

8 comentaris:

  1. Ostres, que bonica! T'ha quedat de meravella la lluna, amb aquest color, enmig dels tons freds dominants.
    Salut!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Més tard vaig posar el 200 mm però ja era una mica massa tard per captar el color rogenc. Gràcies per passar, Miquel.

      Elimina
  2. Doncs molt ben parida. El color de la lluna una autèntica meravella.

    ResponElimina
    Respostes
    1. En aquestes situacions és una mica estressant pel poc temps que es disposa per configurar la càmera, són condicions lumíniques molt canviants en pocs minuts i si et despistes se't assa l'arròs :-)

      Elimina
  3. Respostes
    1. Ja veus que no és la típica foto feta amb tele, si no que la lluna té més força en el títol de l,entrada que en la imatge ,;-)

      Elimina
  4. És una llàstima, erò quan veus una lluna de les bones, quan posis l'angular, perd tot :-(

    ResponElimina
    Respostes
    1. Vaig fer al contrari, primer vaig treballar amb l'angular i posteriorment amb el 70-200 i ja no vaig poder configurar per lligar lluna i entorn :-( Gràcies per la visita, Chabier

      Elimina