Clicant la imatge + F11 es veu més gran. Els arxius raw es revelen amb lightroom :-)

divendres, 1 d’agost del 2014

Barraques del CdC



La fotografia nocturna m’agrada practicar-la a l’hivern, dues són les raons més importants, la primera és l’horari, m’escapo cap al tard i a l’hora de sopar ja estic a casa amb la feina feta. Una segona raó és tècnica, les fotografies de llarga exposició tenen el problema de que el sensor s’escalfa i treballar amb temperatures baixes és molt millor. Val a dir que actualment amb els sensors que suporten força bé les altes sensibilitats, el temps d’exposició s’ha escurçat i molt!
 Aquestes imatges les vàrem fer a mitjans de maig, la sessió va començar el divendres a la tarda a les closes, allí vàrem fer uns retrats personals per l’Aida i la Laia. Posteriorment vam menjar-nos un entrepà dins del cotxe durant el viatge cap al CdC. Un cop arribat al lloc i abans que sortís la lluna que era plena, vam tenir temps de fer un parell de barraques i un darrer retrat de les princeses pacients que dibuixaven somnis eteris.
S'ahn fet amb la Canon 5D i el Samyang de 14mm, la primera a f2,8, 3200ISO i 30s i les altres dues a f4, ISO1250 i 58s. Les tres imatges s'han refredat a una temperatura de 3300ºK degut a l'estat de la lluna. La il·luminació de les tres s'ha fet amb un lot Maglite.
  

6 comentaris:

  1. Muy buena la primera Eduard. Un abrazo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias Jose. Lástima de la luna que estaba que se salia :-)

      Elimina
  2. Quines ganes tinc de tindre una FF per a fer cosetes d'aquestes. Em quedo amb la primera, la segona la veig molt clara.
    Una abraçada.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Saps que passa Chabier, que hi ha un automatisme de blogger que les aclareix i no sé si es pot desactivar, l'original és més nocturn :-(. una abraçada i gràcies per la visita

      Elimina
  3. Jo també em quedo amb la primera. Quin luxe poder obrir fins a 2.8!!
    salut
    jc

    ResponElimina