Clicant la imatge + F11 es veu més gran. Els arxius raw es revelen amb lightroom :-)

dijous, 17 de juliol del 2014

Cel de vent


Molts dels amics que em seguiu sabeu que un altra de les passions (obsessions) que tinc és la de descobrir els secrets de la costa del Cap de Creus amb l’ús del caiac. Aquesta embarcació dels Inuits és molt marinera i em permet arribar a tots els racons d’una forma sostenible. Si t’organitzes bé pots transportar de tot, cuina, menjar, equip d’acampada i totes les joguines per disfrutar de la vida.  En el meu cas porto l’equip de fotografia, el de pesca i el d’anar a sota l’aigua a pulmó i vaig fotografiant la vida submarina. El que sí que podria dir-vos és que la fotografia nocturna passa a un “tercer” terme.
La sortida del divendres va ser compartida amb els amics de Cadaqués i la xerrameca va durar fins tard però, a darrera hora encara vaig voler treure-li més a la nit -com podeu veure el nivell d’egoisme és molt alt-. Tot i que la lluna era plena i “diurnitzava” les imatges nocturnes, vaig fer unes perspectives de la petita cala on ens agrada arrecerar-nos els dies de Tramuntana forta. Us deixo veure aquesta amb la llum de la lluna il·luminant els caiacs, la roca de la dreta l’hi he afegit llum amb el frontal de led freda. La imatge s’ha fet reduint la temperatura a 4050ºK per potenciar els blaus del cel.  Vaig tancar una mica el diafragma per allargar l’exposició i poder realçar les lenticulars. Espero que us agradi.

8 comentaris:

  1. Jo no afria aixó ni boig, vaig tindre una malíssima experiència al riu i ja no hi monto mai :-D
    He de reconoixer que és una bona manera de descobrir llocs, pero no és per a mi.
    Molt maca la boira.
    Salut.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Chabier, has de mirar d'anar-hi algun altre cop per treure el mal record. Si baixes a la costa nord fes-me un truc i ho arreglem ;-) Una abraçada

      Elimina
  2. A mi sí que m'agrada. El reflexe del núvol en l'aigua està de luxe. Però per la propera escalfa la llum de la llinterna una mica ;-)

    ResponElimina
    Respostes
    1. lo de la temperatura de la llum és molt bàsic, es nota molt. Bones vacances, Pepet

      Elimina
  3. Respostes
    1. La noche no prometía nada con la luna llena en su perigeo, por suerte las nubes lo arreglaron un poco. Un abrazo

      Elimina
  4. La veritat és que no tenir marees a lMediterrani es un luxe. La foto,quina enveja de raconet!. Estiu vora el mar amb lluna plena, no vull ni pensar la quantitat de "vampirs"que deuen rondar-te si no és que portis un bon grapat "d'alls". Salut
    JC

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ja saps que algun dia hauràs de venir. Una abraçada i bones vacances

      Elimina