Clicant la imatge + F11 es veu més gran. Els arxius raw es revelen amb lightroom :-)

dimecres, 24 de juliol del 2013

Llums increïbles




Hi ha dies que de forma sobtada apareixen davant teu unes llums que no semblen reals, quan això em passa em poso molt nerviós perquè, sé que duraran uns instants i, no hi ha temps per perdre. Aleshores, has de treure la càmera i mirar de captar aquella llum estiguis on estiguis.  Això és el que em va passar el dia que vaig fer aquestes imatges i que desprès no he ensenyat pel sol fet de semblar manipulades i és que són increïbles.

14 comentaris:

  1. Realmente espectaculares esos cielos. Un abrazo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tuve que sacrificar la parte terrestre a la mínima expresión y solo con la función de marcar el horizonte. Gracias por pasar!

      Elimina
  2. Respostes
    1. Estava a casa i va ploure, vaig intuir per l'hora que era i entrant la tramuntana que podrioa haver-hi un moment màgic de llum i "justa la fusta". El que va passar que no vaig tenir temps d’arribar als aiguamolls per trobar un bon paisatge natural.
      Gràcies per la visita i comentari

      Elimina
  3. I com t'ho fas per capturar-les?? a Escòcia aquestes llums xulíssimes eren freqüents, però mai vaig saber inmortalitzar-les. Sempre em quedaven les fotos totes poc contrastades, gens vives, esmorteïdes i tot enganxat i poc definit. Ni amb diapositives vaig sortir-me'n.

    ResponElimina
    Respostes
    1. En el moment de revelar el "raw" he pujat un punt el contrast i els negres. Diuen que Escòcia té un dels paisatge més agraïts de fotografiar....

      Elimina
  4. Ben aprofitat el moment, gracies per captarlo i ensenyar-lo, son moments irrepetibles.
    Serán moments diferents peró no iguals.
    Salut.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs mira que estaven en un raconet del disc dur sense veure la llum pel fet de que eren massa increïbles i semblen tractades amb el fotoshop ;-) Gràcies per passar

      Elimina
  5. je, je... mira que fot tindre llums així i no estar en un bon lloc, eh?
    Ben aprofitat el moment, per això :-)

    ResponElimina
    Respostes
    1. i és que quan les intueixes fas tard sempre. Una abraçada

      Elimina
  6. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  7. Les llums del capvespre i de les matinades tenen això, de cop i volta es tornen espectaculars i si no es que ja estic preparat per fer la fotografia, prefereixo gaudir del moment i no patir estressant-me. Això si, quant pots fer la fotografia, cada cop que la veus recordes aquells moments viscuts tan intenssament. Gracies per compartir aquestos núvols tan espectaculars.

    ResponElimina