Clicant la imatge + F11 es veu més gran. Els arxius raw es revelen amb lightroom :-)

dilluns, 8 de juliol del 2013

Inscultures del Cap de Creus


El Cap de Creus té el territori esquitxat de dolmens i lloses amb gravats. Es creu que són originaris del neolític i calcolític (bronze) i, no sé sap bé el significat d’aquests gravats. Avui us presento unes incultures de la zona de Planells (Vilajuïga).  Vull imaginar-me aquells homes i dones del neolític asseguts al voltant de la llosa i, molt a prop del dolmen on van enterrar els seus avantpassats, veient el cel estelat i representant els camins que uneixen les estrelles o, explicant als més joves l’origen dels seus familiar absents i, representant els arbres genealògics sobre aquestes lloses.
Imatge feta amb una sensibilitat de 1600 ISO, el diafragma a 2.8 i una òptica d’11 mm, la exposició ha durat 20 segons. La llosa s’ha il·luminat amb una lot càlida.

Si t’ha agradat pots compartir-ho prement alguna de les connexions (botons) a les xarxes socials que hi ha aquí sota. Difondre i compartir els valors d’aquest entorn és un dels objectius del blog. Gràcies!

2 comentaris:

  1. Guapa nocturna Eduard, especialmente el pp que está muy bien iluminado. Un abrazo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Realmente cuando iluminas el pp con alta sensibilidad es difícil acertar con la iluminación. Gracias por tu constancia y apoyo.

      Elimina