Clicant la imatge + F11 es veu més gran. Els arxius raw es revelen amb lightroom :-)

dimecres, 15 de maig del 2013

Per en Nuc.



La majoria de vegades surto a fer fotos nocturnes sol, bé sol no, qui sempre m’acompanya és el gos i encara que no ho sembli et fa companyia i hi posa seny ;-). Bé, lo de la companyia s’entén però lo del seny poder no. Ells és qui marca el límit del que és aconsellable arriscar, és broma...
Durant aquests darrers dos anys mai he pogut fotografiar-lo de nit i, aquest divendres, quan estava fent el castell de Mont-roig (Darnius) es va posar a tiro. Ell sap que s’ha de posar darrera de la càmera i sempre ho fa però, aquest dia va optar per jeure al davant i és clar, ha quedat immortalitzat. Encara que la foto és força fluixa, us la mostraré.
Aquesta zona va quedar absolutament cremada l'estiu passat, el castell encara està enmascarat pel fum del incendi, però la vegetació de mica en mica es va recuperant.
La imatge es va fer amb 100 segons d'exposició, un diafragma de 8.0, 100 ISO i la focal de 15 mm. Per il·luminar-la vaig utilitzar una lot molt potent de llum càlida. Aquella nit bufava una tramuntana moderada que va ajudar als núvols formar aquestes traces. 

2 comentaris:

  1. Muy guapo el cielo y muy lograda la iluminación, en su punto justo. Un saludo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias, José. Los puristas dirían que hay una zona de sombra delante del perro que debería de atenuarse aplicándole luz y que el perro se movió, pero tenerlo todo perfecto se hace muy difícil, cuando quité la sombra en otra toma el perro se fue definitivamente :-(. Ya veo que eres una persona benévola ;-) y te lo agradezco.

      Elimina