Clicant la imatge + F11 es veu més gran. Els arxius raw es revelen amb lightroom :-)

dilluns, 1 d’abril del 2013

Paddel surf a Llançà.


En aquestes imatges es busca un efecte pictòric i dinàmic.

A la fotografia, igual que en la vida, cal ser agosarat i provar coses noves. El fet de poder configurar els paràmetres de la càmera ens permet entrar dins de l’experimentació i cercar efectes visuals que siguin atractius, bé diguem que això de ser atractius dependrà de la persona que s’ho miri i com s’ho miri, fins i tot, hi ha dies que t’agraden i d’altres que et semblen un nyap.
Avui us ensenyaré algunes imatges en que he arriscat un pèl, aprofitant la mala mar he anat a veure com feien paddle surf a Llançà i aquest és el resultat.
Per fer-ho he configurat la càmera a una baixa velocitat i un diafragma ben petit, el fet de ser la tarda i estar núvol ha ajudat força, la resta ho han fet els esportistes i la magnífica llevantada que hi havia. Un cop a casa he saturat el color i he afegit  una mica de contrast a la imatge.
Es preguen crítiques constructives o no. (si cliques la imatge podràs veure la sèrie millor)

Aqui l'efecte que es busca és més aviat dinàmic.

2 comentaris:

  1. Arriscada proposta, a l'abast només dels que hi veuen una mica més enllà.En fotografia i a la vida, quotidiana, per fer-la més atractiva.
    L'enhorabona Eduard,has aconseguit transmetre tot el dinamisme i la força que contenent les teves imatges.
    Ramon F.

    ResponElimina
  2. M'encanta que t'encanti, Ranmon ;-). Continuarem experimentant per millorar. Els resultats d'aquest tipus de imatges depèn molt de tipus de llum que hi hagi... com sempre passa.

    ResponElimina