Clicant la imatge + F11 es veu més gran. Els arxius raw es revelen amb lightroom :-)

dimecres, 3 d’abril de 2013

Imperfeccions.Impressionat i inspirat en un treball anomenat Autopista al mard’en José Fernández , en que va crear una imatge a partir de 24 fotografies diferents,  és una passada. Avui us presento les diferents fases de la posta de sol del dimarts, just a l’hora del partit Barça-PSG ;-), en aquest cas són quatre fotos ben diferents d'una mateixa posta. 
Cada una de los fotos té les seves imperfeccions i coses a millorar. La fotografia és com la vida, una esforç constant per arribar a l’excel·lència en el treball, i això es nodreix per una bona motivació. Amb la que està caient i veient el podrisser que hi ha, el pitjor que ens pot passar és que perdem la motivació. N’hi ha que es refugien en paradisos fiscals...., d’altres ho fem en la fotografia, és una qüestió de supervivència. 
Entre la primera foto i la darrera va passar una hora i 20 minuts, no vaig moure el tres-peus, però si que vaig girar la càmera (entre l’oest i el nord). El temps d’exposició ha estat molt variable des d’un segon fins a minuts, la sensibilitat ha estat a totes de 100ISO menys la nocturna que vaig pujar a 400. Els diafragmes utilitzats han estat petits, per així poder obtenir unes bones profunditats de camp.

12 comentaris:

 1. Complimenti Senor Marquès...es un artista
  estupendo....de muchas sensibilita.....
  Grandee!!!!

  ResponElimina
 2. Muy guapas las cuatro, pero las dos últimas y en especial la última son preciosas. Buen trabajo, un abrazo

  ResponElimina
  Respostes
  1. Pues han sido los efectos colaterales de la tuya! ;-)
   Éste lugar es mi "santuario" naturalístico y fotográfico

   Elimina
 3. Graciass!!! El tuio trabajo muy bonito!!!!...(y)

  Un Fuerte abrazo y un grand saludo a l'ESPANA...

  laura

  Bueno trabajo a ti......(y)

  ResponElimina
 4. Molt bona feina company, cada dia se't dona millor això de la fotografia :-)

  ResponElimina
  Respostes
  1. Encara queda molt per fer..., per sort! Gràcies "compi"

   Elimina
 5. Ei Eduard...

  Fantàstiques. També el moment de fer-les...

  Veient la sèrie, però, se m'acut proposar-te un nou repte perquè ens "deleitis" (a manca de temps, actitud i aptitud per fer-ho jo...): "Time-lapses nocturns de l'Empordà". Va, regala'ns-en un, almenys!

  ResponElimina
  Respostes
  1. Sense "moment" i "lloc" no hi ha fotos fantàstiques.
   Ets un dimoniet per no dir una altra parauleta ;-). Realment crec que serà un evolució natural el fet d'anar cap al time-lapse. Ara tinc certes limitacions d'equip (font d'energia, etc) i software. El time-lapse requereix un molt bon nivell de fotografia nocturna o diürna, soft-ware i moltes hores de treball...., és un objectiu de futur no immediat. Gràcies per comentar, company

   Elimina
 6. Eduard, 80 minuts ben aprofitats, totes 4 molt interessants.
  salut!

  ResponElimina
 7. la primera pel reflexe (ja sé que és tòpic) i la darrera per la conjugació del cel i aquesta miqueta de reflexe...Salut

  ResponElimina
  Respostes
  1. Moltes gràcies per comentar. Algun dia ens creuarem!

   Elimina