Clicant la imatge + F11 es veu més gran. Els arxius raw es revelen amb lightroom :-)

dijous, 3 de gener del 2019

Quan el cap se'n va




Hi ha dies i, més quan estàs de vacances i desconnectes totalment que al sortir a fotografiar et deixes anar, és en aquestes sessions quan més "disfruto" jugant amb les abstraccions. aquella tarda va ser una veritable bogeria, el cap se me'n va anar totalment i vaig treure una bona pila d'imatges de les considerem pictòriques.

6 comentaris:

  1. La primera m'agrada, ja t'he comentat aquest matí que hi veia ;-)

    ResponElimina
    Respostes
    1. I ho agraeixo molt, he d'anar millorant i molt :-)

      Elimina
    2. La fotografia té un aprenentatge continu i ningú s'en escapa ni ningú té la raó absoluta, tot és interpretatiu ;-)

      Elimina
    3. Absolutament d,acord. Tants caps tants barrets i és ben cert ;-)

      Elimina
  2. Al final tot es resumeix en això. El fotogràf fa fotografies per gaudir i alliberar-se mentalment després hi haurà els motius secundaris que siguin (simplement per mostrar, per tenir una recopilació amb els anys d'una mateixa temàtica, per guanyar-se les garrofes...) però si tot això no li agrada al fotògraf (sempre parlo d'aficionats que no s'han de guanyar el sou amb la fotografia del clients) per a què serveix?

    Amb aquestes fotos hi haurà qui et digui que són simples fotos mogudes, d'altres començaran a buscar patrons de formes, colors... però al final el més important és el teu estat d'ànim al fer-les. Si tens clar per a què les volies fer o en cas que no fos premeditat, si tens clar que has gaudit, ja n'hi ha prou.

    Per cert, ara no recordo si t'ho he dit en una altra entrada fa un parell de dies però per si un cas... bona entrada al 2019! ;)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Dani. Nosaltres a la nostra quie és el més important, intentar transmetre sensacions i,el poc coneixement que tenim. Una abraçada

      Elimina