Clicant la imatge + F11 es veu més gran. Els arxius raw es revelen amb lightroom :-)

dimecres, 10 d’octubre del 2018

XXVII Concurs de Castells 2018







De forma excepcional dedicarem aquesta entrada del blog a un altre paisatge, l'humà i concretament a una de les tradicions que reflecteixen millor el caràcter de la nostra gent, els castells. La ocasió ha estat sensacional, el concurs bianual de Castells 2018. No em podia imaginar de cap de les maneres l'ambient que es viu a la plaça "Tarraco Arena", la concentració d'emocions fa que l'ambient que allí si respira sigui excepcional, crec que com a mínim un cop a la vida s'hi ha d'anar.
Des del punt de vista fotogràfic és una explosió de color, textures i geometries, tot un "Holi festival". Per la meva part ho volia treballar i ressaltar-ho fotograficament, els resultats són aquests que us mostro, ara haurem d'esperar dos anys més per intentar millorar-los. Ja estic impacient! i la culpa és de la Vella!!!   

4 comentaris:

  1. Molt guapes, Eduard. Bona collita. Ben captat el colorit de l'esdeveniment

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Pepet. Aputa la data i d,aquí dos anys no t,ho perdis. Absolutament aconsellable. Una abraçada

      Elimina
  2. Trobo un "punt de vista" excepcional, l'eliminar la definicó per donar dinamisme a la imatge amb el moviment. La segona la trobo impresionant , un gran exercici i mostrar d'una forma diferent un espectacle tant impresionant

    felicitats.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies, Albert. De fet és un empatx de cosnt4uccions humanes dinàmiques i plenes de color. Una abraçada

      Elimina